Vores produkter

A.F Nyhuus Kartofler tegning

Nyhuus Kartofler

Kartofler er forholdsvis lette at tilberede og kan serveres på mange forskellige måder og til mange gæster.

Kartofler kan – afhængig af sorten – blandt andet tilberedes kogte, ovnbagte, indbagte, pandestegte, brasede, ovnstegte, moste, knuste, airfried, friturestegte og bagt på bål. Kun fantasien sætter grænsen.

Serveringsmulighederne er også mange og kreative. Som tilbehør til madretter, i gryderetter, i supper, i brød, i kage, på brød og pizza.

Vi lagerfører altid flere forskellige sorter af kartofler, som til detailsalg pakkes i helt små pakninger og op til 25 kg pakninger.

Kartoflerne pakkes i alle slags emballager designet helt efter kundens egne ønsker.

Nyhuus Løg

Zittauerløg
Den mest anvendte løgsort, der kendes på sin gullige skal og sit lysegule / let grønlige kød. Et stærktsmagende løg. Holder sig ofte bedre end andre sorter. 

Rødløg
Bordeauxfarvet skal, bordeauxrødt og hvidt kød. Smager skarpt rå, men sødligt i tilberedt tilstand. Sødligere end zittauerløget, også i rå tilstand.

Opbevaring og Anvendelse
Opbevares bedst et mørkt, køligt, tørt/luftigt og frostfrit sted, fx hængende under en luftig kold trappe. Kan bruges rå, svitsede, kogte eller bagte. Som smagsforstærker, og nogle gange som en grøntsag. Kan godt fryses, men bør forinden skæres i tern eller ringe, og skal svitses inden frysning.

AF Nyhuus Løg billede